Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowane w bjajku i bułce tartej kotlety schabowe podane z młodymi ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty, ogórków i papryk.
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 848
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 23
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 93
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 108
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 848
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 23
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 93
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 108
Składniki
Tłuczkiem do mięsa rozbijamy plastry schabu, oprószamy pieprzem i solą, panierujemy w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Tak przygotowane kotlety smażymy na rozgrzanym tłuszczu na rumiany kolor z obu stron. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z młodymi ziemniakami posypanymi koperkiem i z sałatką. Smacznego !!!