Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, miękka i aromatyczna szynka gotowana w zalewie 3 razy po 5 minut idealna na kanapki, polecam również na święta.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 190
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 277
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 190
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 277
Składniki
Wodę zagotuj dodaj wszystkie przyprawy, czosnek i cebulę, a następnie włóż mięso. Zagotuj i gotuj 5 minut, zostaw do całkowitego wystygnięcia. Po wystygnięciu zagotuj ponownie i gotuj 5 minut. Ostudź i zagotuj jeszcze raz i gotuj kolejne 5 minut.
Po wystygnięciu wyjmij szynkę z zalewy i włóż do lodówki. Polecam.