Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo Wam kochani polecam tak przygotowaną kaszankę.Nie jemy na co dzień,czasami można pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa:)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 601
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 151
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 158
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 116
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 601
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 151
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 158
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 116
Składniki
Boczek pokroić w grubszą kostkę i stopić. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę,seler naciowy i jabłko. Wszystko podsmażać 10min. Dodać pokrojoną kaszankę,posypać roztartym w dłoniach majerankiem,dodać pieprz i sól jeśli jest potrzeba. Smażyć około 10min.Podawać z ziemniakami lub pieczywem.
Smacznego życzę!