Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postne danie ale ryba w panierce nie ustępuje schabowym.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Składniki
Śledzie posypałam przyprawą. Opanierowałam jak schabowe. w mące, rozkłóconym jaju i bułce tartej. Usmażyłam na rumiano. Na talerzu skropiłam sokiem z cytryny. Delicje! Smacznego :)