Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zapiekanka ze schabu z kaszą"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Schab pokrój w drobną kostkę, posyp przyprawami i zalej mlekiem. Wstaw do lodówki na 2 godziny, a następnie usmaż na oleju.
Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu (uważaj, by nie rozgotować).
W wysmarowanym masłem naczyniu żaroodpornym ułóż: kaszę, połowę sosu pieczarkowego, schab, połowę startego sera i natki. W ten sposób przygotuj dwie warstwy.
Piecz potrawę 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 200°C. Udekoruj natką.
60 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 390
<strong>Ewelina Pędzikowska z Kutna</strong>Źródło: Super TV