Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało pracy a jakie pyszne. Jeśli lubicie bataty, to to danie na pewno Wam przypadnie do gustu.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1456
Polecam.
Odsłon: 241
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 55
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 252
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1456
Polecam.
Odsłon: 241
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 55
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 252
Składniki
Plastry schabu lekko rozbić, ale nie mocno. Bataty po obraniu pokroić w grube frytki, cebulę w piórka a pieczarki na kawałki. Wszystko umieścić w misce, dodać do smaku przyprawy i wymieszać. Wyłożyć na blachę. Schab doprawić do smaku i położyć na blaszkę lekko dociskając aby schab był między batatami, pieczarkami i cebulą. Blachę wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 minut. Podawać na gorąco posypany świeżym tymiankiem.