Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zielony pasztet z kapusty"
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5379
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 55
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5379
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 55
Składniki
Cebulę, kapustę i pora pokrój w kostkę. Koperek posiekaj. Na maśle zeszklij cebulę, dosyp pora i kapustę. Przesmaż. Dodaj śmietanę oraz przyprawy. Duś ok. 30 minut. Dodaj bułkę tartą, jajka, koperek i dopraw gałką muszkatołową. Zapiekaj w piekarniku w temperaturze 180° C przez 30 minut.Źródło: Na żywo