Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, pieczony boczek z chrupiącą skórką, idealny do kanapek.
Polecam.
Odsłon: 140
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 162
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17108
Polecam.
Odsłon: 140
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 162
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17108
Składniki
Wymyty, osuszony boczek rolujemy, nacinamy i nacieramy przyprawami i wstawiamy do lodówki na noc żeby przeszedł przyprawami. Na drugi dzień pieczemy w temperaturze 170 stopni Celsjusza 120 minut, do 68-70 stopni Celsjusza wewnątrz.
Upieczony możemy spożywać na gorąco lub schłodzony kroić w plastry do kanapek. Smacznego !!!