Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś prosta i szybka w wykonaniu zupa buraczkowa dla większości królowa, jeśli lubicie tą zupę to nic innego mi nie pozostaje jak zaprosić was po przepis na blog kuchnia domowa agi
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać swojski tłuszcz z gęsi lub dowolny tłuszcz kto jaki ma może być nawet olej dodać warzywa oraz przyprawę uniwersalną pogotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Po tym czasie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować na wolnym ogniu a w międzyczasie przygotować buraczki czerwone
Po wyznaczonym czasie gdy ziemniaki są miękkie dodać buraczki pogotować z nimi przez 5 minut, następnie dodać natkę pietruszki, ziela oraz liście laurowe a w wolnej chwili przygotować śmietanę
Wlać przygotowaną śmietanę zagotować i zdjąć z ognia