Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny barszcz nie tylko na święta
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2154
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 986
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2154
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 986
Składniki
Kości opłukaj, zalej wodą i zagotuj. Dodaj czosnek i przyprawy. Gotuj około pół godziny, dodaj do smaku barszcz z butelki oraz dopraw solą i pieprzem. Na koniec dodaj śmietanę.
Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w ósemki, kiełbasę pokrój w kostkę i podsmaż na rumiano.
Barszcz podaj z jajkiem, podsmażoną kiełbasą oraz pajdą chleba.