Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podawany przy kolacji wigilijnej. Doskonały do pierogów i kapuśniaczków. Gotujemy dzień wcześniej tak aby barszcz nabrał aromatu i koloru.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Składniki
Buraki oraz włoszczyznę obieramy , kroimy na cząstki. Zalewamy wodą do wysokości warzyw. Wrzucamy liścia i ziele, gotujemy. Zmniejszamy płomień, trzymamy ok godziny.
Na patelni z niewielką ilością oleju podsmażamy cebulę, dodajemy do zupy. Jabłko myjemy, dzielimy na cząstki i wrzucamy do zupy. Chwilę gotujemy. Zostawiamy barszcz pod przykryciem do następnego dnia. Na drugi dzień doprawiamy solą, pieprzem oraz majerankiem. Dodajemy dwie łyżki octu.