Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wyobrażam sobie lata bez barszczu czerwonego! Aromatyczny, lekki i smaczny! Spróbuj koniecznie i daj znać czy smakował! Dużo więcej kulinarnych inspiracji wraz z krótkimi filmikami krok po kroku znajdziesz na Instagramie oraz na kanale YouTube @smacznie_na_talerzu . Zapraszam.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 115
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 129
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 797
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 87
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 498
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 115
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 129
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 797
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 87
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 498
Składniki
Marchewkę pokrój w talarki, buraki obierz i zetrzyj na dużym oczku na tarce. Ziemniaki pokrój w większą kostkę. W garnku umieść marchewkę, pora, natkę pietruszki,buraki, przyprawy oraz ziemniaki. Zalej bulionem. Doprowadź do wrzenia i gotuj ok 15 min. Kiedy warzywa będą miękkie dodaj posiekaną botwinkę. Wlej ocet i śmietanę wcześniej zahartowana z obrobiona barszczu. Dopraw do smaku. Gotowe. Smacznego ????