Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tanie smaczne, szybkie-dla osób lubiących przetwory mleczne
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 37
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 37
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Kefir lub kwaśne mleko połączyć z wodą-zagotować. Mąkę wymieszać z mlekiem zalać gotujące się mleko kwaśne (będą tworzyły się serki-można je roztrzepać, ale jest to urok barszczu) dodać sól. Odstawić. Dodać śmietanę. Podawać gorące z chlebem. Soli dodajemy w zależności jak kto lubi słone potrawy.