Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 24-12-2010
Pyszny domowej roboty barszczyk, te z torebki się kryją. Robię go zawsze na wigilię do uszek, u mojej mamy też on gości oczywiście nie tylko w wigilię..
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 147
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 303
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 14
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 147
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 303
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 14
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Składniki
Zagotować wodę z warzywami i burakiem obranym, pokrojonym w plasterki, oraz z pieprzem, majerankiem i masłem.
Jak się to ugotuje dodać kwasek cytrynowy lub ocet i doprawić solą i Vegetą do smaku.
Podawać z tortellini lub krokietami.
Smacznego!