Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy Wy też tak jak ja odliczacie dni do wiosny? :) Już niedługo! W oczekiwaniu na słonko możemy sobie przypomnieć o wiosennej atmosferze pysznymi, kolorowymi daniami. Propozycja chłodnika z jogurtu naturalnego z dodatkiem dowolnych świeżych warzyw oraz grzanek. :)
mikser, miska
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 98
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 98
Składniki
Chleb pokroić w kostkę. Tłuszcz rozgrzać na patelni. Czosnek obrać. Chleb przesmażyć na gorącej patelni. Mieszać. Pod koniec dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, wymieszać.
Jogurt przelać do miski. Zmiksować go na gładką masę. Przyprawić solą i pieprzem.
Pokroić ulubione warzywa. Podawać chłodnik z grzankami, warzywami oraz zieleninką. Smacznego! :)