Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cenne źródło witamin z sezonowych owoców w pysznej chłodnej zupce.
mikser, garnek
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
1. Owoce dokładnie opłukać. Włożyć do garnka i zalać wodą. Dodać cukier, cukier waniliowy, sok z cytryny oraz cynamon. 2. Zagotować i gotować na małym ognio przez kilka minut. 3. Białka ubić na sztywną pianę, stopniowo dosypując cukier. 4. Czekać aż chłodnik ostygnie. Przed podaniem udekorować kluseczki z ubitej piany. Smacznego! :)