Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam po przepis na pyszna zupę
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Składniki
Kości gotuje do miękkości mięsa w osolonej wodzie z kilkoma ziarnami ziela i listkami laurowymi .Ziemniaki obieram kroje w drobną kostkę tak tez robię jak używam świeżych warzyw marchew ,pietruszka ,por ja mam suszone .Z puszek z groszkiem zielonym i fasoli odlewam wódę ,kalafior kroje na mniejsze różyczki .
Gdy kości sie ugotują wyjmuje z wywaru i wrzucam do garnka ziemniaki i kalafior oraz suszone warzywa gotuje do miękkości ,następnie dodaje fasole ,groszek z marchewką hartuje śmietanę wywarem i wlewam do zupy i również przecier pomidorowy lub koncentrat dodaje przyprawy i dorzucam pokrojona w plastry kiełbasę całość gotuje 10 minut i gotowe życzę smacznego a po dokładne wykonanie zapraszam na film .