Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sposób przyrządzenia zielonej fasolki poznałam w Maroku. Smakowała wyśmienicie, więc postanowiłam zrobić ją, kiedy tylko zobaczyłam taką fasolkę w mojej "vege-budzie".
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Fasolkę ugotowałam w osolonej wodzie do miękkości, odcedziłam i przełożyłam do miski. Polałam oliwą w takiej ilości, aby w miarę możliwości każdy strączek był choć trochę w oliwie. W to wycisnęłam 3 ząbki czosnku i dokładnie wymieszałam.
Pzrepis jest aż do bólu prosty, ale postanowiłam się nim podzielić, bo taka fasolka naprawdę świetnie smakuje.