Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9669
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 239
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 534
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9669
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 239
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 534
Składniki
Fasole moczymy,gotujemy
cebulke podsmazamy,zdejmujemy z tłuszczu ,robimy na nim zasmażke z ok.2 łyżek mąki
kroimy kiełbase w kostke,dodajemy do fasoli z cebulką i fixem,dodajemy zasmażke i łyzke przecieru gotujemy aż sie dobrze smaki przejdą doprawiamy majerankiem ew. solą i pieprzem