Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i pożywna zupa. W smaku nie ustępuje tradycyjnym flakom.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Ziemniaki, marchewkę i cebulę kroimy w kostkę. Czosnek siekamy na drobno. Boczniaki kroimy w paski. Cebulę z czosnkiem podsmażamy na oliwie na patelni, aż zbrązowieją. Ziemniaki z marchewką i boczniakami podsmażam stale mieszając w garnku z roztopionym masłem przez 15 minut.
Cebulę z czosnkiem przekładam do garnka z ziemniakami, marchewką i boczniakami. Dokładnie mieszam. Zalewam gorącym bulionem. Dodaje liście laurowe, ziele angielskie i majeranek. Gotuję ok.15-20 minut (warzywa muszą być miękkie). Doprawiam pieprzem, solą i sosem sojowym do smaku. Gotowe