Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8997
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 201
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 471
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8997
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 201
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 471
Składniki
pokrojona w polplasterki cebule zrumienic na 2 lyzkach oleju na zloty kolor
tosty z serem wlozyc do piekarnika i nagrzewac do roztopienia i zrumienienia sera
cebule wylozyc na talerze , polozyc na niej po toscie i zalac goracym wywarem