Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z uszkami z grzybami. Mleko kokosowe jest ledwo wyczuwalne w smaku a jest o wiele chudsze od słodkiej śmietany do tego wyszła wersja wegańska.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Składniki
Grzyby opłukałam i zalałam wrzątkiem i zostawiłam na noc. Warzywa i czosnek obrałam , pokroiłam w kostkę i podsmażyłam w rondelku. Zalałam wodą 500ml i dodałam grzyby z wodą. Pogotowałam pół godziny. Dałam ziele angielskie i liść laurowy. Na koniec dodałam mleko kokosowe. Polecam to w czarnej puszce nie rozdziela się w przeciwieństwie do tego w zielonej puszce. Doprawiłam sola i pieprzem a po wyłączeniu ognia dałam natkę pietruszki. Podałam z uszkami z grzybami, które zostały mi ze świąt. https://smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-uszka-z-grzybami,168698,fafiatko.html
Mleko kokosowe jest ledwo wyczuwalne w smaku a jest o wiele chudsze od słodkiej śmietany. Smacznego :)