Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, , smaczny gorący gulasz.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Składniki
Cebulę, paprykę i mięso pokroić w kostkę, pieczarki w plasterki. Mięso mocno podsmażyć na oleju, dodać wszystkie pokrojone warzywa a po 2-3 minutach koncentrat pomidorowy. Oprószyć mąką krótko zasmażyć na dość mocnym ogniu.
Zalać bulionem , dusić na małym ogniu godzinę i 15 min. Dodać ketchup i doprawić do smaku solą, pieprzem, papryką i jeśli trzeba również cukrem.Gulasz posypać natką pietruszki. Podawać bardzo gorący z razowym lub białym pieczywem. Życzę smacznego.