Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam super kwaśną zupkę
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 29
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 176
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 29
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 176
Składniki
wykonanie :Do garnka wlać 3 litry wody dodać ogonki oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa, następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki oraz włoszczyznę. Gdy ziemniaki są już miękkie doprawić do smaku przyprawą dodać ziele i liść laurowy oraz pokrojoną drobno kapustę kiszoną oraz majeranek i cukier, pogotować do miękkości kapusty, po wyłączeniu gazu pokroić drobno natkę pietruszki. Podawać z dużą ilością pieprzu ziołowego, wtedy smakuje rewelacyjnie.