Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mam już co wymyślać przez te codzienne obiady tak wiec dziś: zupka koperkowa Podałam ze szczyptą świeżo zmielonym pieprzem kolorowym.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 185
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 185
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte i pokrojone na części ogonki wieprzowe oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości ogonów.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i doprawić do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki, gotować do miękkości ziemniaków.
Gdy ziemniaki są już miękkie dodać koperek, zagotować.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy,
zalać zupę zagotować.
Na koniec dodać natkę pietruszki.