Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam połączenie brokuła i fety, zazwyczaj łączę te produkty w sałatce, a tym razem postanowiłam połączyć je w zupie krem. Wyszło pysznie:)
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 15
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 53
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 199
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 251
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 15
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 53
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 199
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 251
Składniki
Brokuł gotujemy do miękkości. Do brokuła dolewamy odrobinę wywaru. Blendujemy na gładką masę. Dodajemy pozostały wywar, 1 łyżkę oregano, 1 łyżeczkę pieprzu czosnkowego oraz sól i odrobinę pieprzu kolorowego świeżo zmielonego do smaku. Zagotowujemy. Gorący krem wylewamy na talerze, obsypujemy pokruszoną fetą i uprażonymi ziarnami słonecznika. SMACZNEGO:)