Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w przygotowaniu zupka krem z brokuła z dodatkiem wędzonego łososia tworzy wyśmienite połączenie.
blender, garnek, patelnia
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 17
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 352
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 17
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 352
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Składniki
1. Umyć i podzielić brokuła na różyczki. Obrać listki i odkroić ogonki. 2. Ogonki oraz czosnek pokroić w plasterki oraz usmażyć na maśle. 3. Wlać bulion do garnka oraz zagotować. Dodać do niego ogonki wraz z czosnkiem oraz różyczki brokuła. Gotować ok 10 minut aż do miękkości. 4. Na suchej patelni uprażyć płatki migdałów. 5. Łososia pokroić w paseczki. 6. Zupę zblendować na gładko. 7. Dodać śmietanķę oraz przyprawy i zagotować. 8. Podawać wraz z migdałami oraz łososiem. Smacznego! :)