Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy ktoś, tak jak ja, nie lubi koperku, ale jednak chciałaby go zjeść to polecam tę właśnie zupę ;)
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 156
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 156
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 18
Składniki
Ze skrzydełka, zielonej pietruszki, selera przygotować wywar. Następnie dodać pokrojoną, marchewkę, surowe ziemniaki i pora. Gotować przez ok. 10 min. Dodać umyty koperek, przyprawy i gotować przez kolejne 10 min.
Następnie mięso ze skrzydełka obrać, dodać do warzyw i całość zmiksować na gładki krem. Ugotowane ziemniaki pokroić w plastry i podsmażyć na oleju. Można również użyć surowych, wtedy trzeba je usmażyć w głębokim oleju.
Zupę podawać ze smażonymi ziemniakami i kleksem ze śmietany. Można także dodać posiekany koperek. Smacznego!