Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa krem dla wszystkich, którzy lubią smaki jesieni na talerzu ;)
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 20
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5468
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 329
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 20
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5468
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 329
Składniki
Cukinię obrać, usunąć pestki i miąższ razem z czosnkiem usmażyć na połowie masła. Dodać przyprawy.
Marchewkę obrać, pokroić w plasterki i ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem reszty masła. Nie wylewać wody, posłuży jako baza do zupy :)
Do marchewki przełożyć zawartość patelni z cukinią.
Dodać serek topiony i całość bardzo dokładnie za pomocą blendera zmiksować.
Podawać np. z grzankami. Smacznego!