Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na chłodne dni
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1188
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 122
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 142
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1188
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 122
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 142
Składniki
Cebule pokroić,czosnek również,w garnku podgrzać oliwę,dodać cebulę i następnie czosnek.
Marchew obrać i pokroić w talarki,wrzucić do garnka z cebulą i czosnkiem,podusić wszystko razem ok.10 min
Dodać do marchwi wywar drobiowy i gotować do momentu gdy marchew będzie miękka,dodajemy rozmaryn i pokrojoną drobno papryczkę chili. Zestawiamy z ognia blendujemy całość na krem,dodajemy sól,pieprz, imbir oraz mleczko kokosowe. Smacznego!!!