Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa dla wszystkich niejadków marchwi. :) oraz dla miłośników tak zdrowego warzywka.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 258
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 258
Składniki
w garnku roztopić masło. Wrzucić pokrojoną porę i marchew. Kilka minut smażyć to razem. Następnie wlać 1,5 litra bulionu. Gotować pod przykryciem do zmiękczenia się warzyw.
Kiedy warzywa mamy miękkie, blenderujemy wszystko. Dodajemy 3 łyżki jogurtu naturalnego(można dać śmietanę). Dodajemy miód i chili. I zupka gotowa. Jeśli kto lubi można zupkę podawać z groszkiem ptysiowym.