Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna zupa na obiad.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5590
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 382
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5590
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 382
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 87
Składniki
Wykonanie: Włoszczyznę oczyścić, pokroić, zalać 4 szklankami wody i zagotować. Pieczarki obrać, pokroić w plasterki i usmażyć na maśle, wrzucić do zupy i gotować przez pół godziny, następnie zmiksować. Połowę śmietany połączyć z mąką, dobrze rozbełtać, wlać do zupy i zagotować. Resztę śmietany roztrzepać z żółtkiem, dodać również do zupy i już nie gotować. Posypać natką pietruszki i podawać np. z groszkiem ptysiowym lub grzankami.