Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taka nieco wzbogacona pomidorowa, w której dodatek zmiksowanych jarzyn nadaje smaku ;)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1183
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 119
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 133
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1183
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 119
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 133
Składniki
Jarzyny obrać, przekroić, zalać wodą i gotować przez ok. 15 min. Następnie dodać pomidory z puszki i gotować kolejne 10 min. Doprawić do smaku.
Całość przelać do blendera i zmiksować na gładki krem. Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Do gotowej zupy dodać śmietankę kremową, przed podaniem podgrzać..
Zupę podawać z makaronem. Smacznego!