Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do dyni długo samą siebie musiałam przekonywać, ale w końcu udało się i zupa, którą z niej przygotowałam bardzo mi smakowała ;)
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 180
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1538
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 309
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 233
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 66
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 180
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1538
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 309
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 233
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 66
Składniki
Ze skrzydełka i zieleniny przygotować wywar. W osobnym naczyniu na rozgrzaną oliwę wrzucić pokrojony czosnek i cebule, zrumienić. Następnie dodać pokrojone w kostkę marchewkę i dynię. Dodać przyprawy, zamieszać i dusić do miękkości.
Następnie dodać przygotowany wywar,obrane mięso z e skrzydełka i całość zagotować, po czym ostudzić i zmiksować na jednolity krem. Podawać z dodatkiem kremówki i groszku ptysiowego. Smacznego!