Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna i mocno doprawiona zupa krem z kalafiora. Polecam tym wszystkim, którzy lubią orientalne przyprawy ;)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Składniki
Na rozgrzanej oliwie podsmażyć drobno pokrojoną cebulkę. Dodać skrojone w kostkę ziemniaki i smażyć przez ok. 5-7 min.
Dodać skrojone w kostkę ziemniaki i smażyć przez ok. 5-7 min. Na końcu różyczki kalafiora i całość podsmażać przez ok. 2-3 min.
Zalać wywarem warzywnym i gotować ok. 20 min. Gdy warzywa będą miękkie całość dokładnie zmiksować.
Przed podaniem wsypać pestki dyni do zupy. Smacznego!