Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z kalarepy, to propozycja, którzy lubią łagodne w smaku zupy ;)
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1026
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1195
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12223
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1026
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1195
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12223
Składniki
Skrzydełko, nać selera, liść laurowy i ziele angielskie zalać wodą i zagotować. Na patelni zeszklić na maśle cebulę pokrojoną w kostkę.
Wywar przecedzić i włożyć do niego obrane i pokrojone warzywa oraz cebulę. Gotować do miękkości, przyprawić do smaku.
Do ugotowanych warzyw dodać mięso i całość dokładnie zmiksować.
Podawać np. z grzankami. Można zrobić kleksa ze śmioetany przed podaniem. Smacznego!