Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewajace moze byc jako przystawka i jako pierwsze danie
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Składniki
Obrane marchewki i ziemniaki kroimy w kostki i talarki by szybciej sie gotowaly,dosdajemy wode lekko ponad stan wody( w zaleznosci jaka chcemy otrzymac konsystencje.lekko solimy
Gdy zabulgota nam w garku dodajemy kostke warzywna a ta jak sie rozpusci dodajemy lyzeczke kopiata curry( w zalznosci jaka mamy proporcje . gotujemy az warzywa beda miekkie.
Gy wszytsko bedzie ugotowane miksujemy blenderem do konsystencji musu.
podajemy z tostami. mozna rowniez spróbować z kasza gryczana