Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorowa, to chyba jedna z bardziej ulubionych zup ;) Tym razem w wersji krem z dodatkiem lanego ciasta...Polecam ;)
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 793
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 95
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 793
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 95
Składniki
Z gołąbka i selera przygotować wywar. W oddzielnym naczyniu na oliwie udusić pomidory z dodatkiem przypraw. następnie wywar przelać do pomidorów, dodać obrane mięso z gołąbka i całość zmiksować na gładki krem.
Z mąki i śmietany przygotować zawiesienę i połączyć z zupą bardzo dokładnie. Z jaja, mąki i wody przygotować lane ciasto, czyli składniki dokładnie ze sobą połączyć.
Ciasto wlewać na gotującą się zupę. Przed podaniem można dodać śmietany :) Smacznego!