Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, kremowy chłodnik z awokado podany z niebanalnymi dodatkami. Pięknie się prezentuje na talerzu, ale jeszcze lepiej smakuje.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 59
Składniki
Do kielicha blendera wkładamy pokrojone awokado, listki szpinaku, ząbek czosnku i koperek. Skrapiamy sokiem z cytryny. Dokładamy jogurt. Miksujemy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Kremowy chłodnik wykładamy na głębokie talerze. Na wierzchu układamy kawałki łososia, plasterki jajek, półplasterki kiwi i listki szpinaku. Posypujemy koperkiem, czerwonym pieprzem i chili.