Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na bazie jogurtu,bez tłuszczu ,lekkie i smaczne. Kto lubi podroby na pewno będzie zachwycony smakiem:)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 700
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16844
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 133
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 700
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16844
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 133
Składniki
Żołądki oczyścić i wymoczyć w zimnej wodzie. Pokroić na mniejsze części,zalać zimną wodą i pogotować 5 min. Wodę odlac i tak postąpić jeszcze 2 razy. Do żołdków dać warzywa suszone,ziele angielskie,liście laurowe,czosnek granulowany i gotować dopóki żołądki nie zmiękną.
Zrobić zaczepkę z mąki,w odrobinie zimnej wody roztrzepać mąkę ,wlać do sosu.Doprawić do smaku pieprzem sola ,maggim.Jeśli nie lubicie mozna pominąc. Na końcu wlać zahartowany w sosie jogurt, posiekany koperek ,zagotowac.
Smacznego życzę!