Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 66
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 393
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 154
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 15
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 66
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 393
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19570
Składniki
-papryki umyć ,usunąć pestki i pokroić w paseczki -cebule obrać i pokroić w piórka -czosnek posiekać bardzo drobno -pokrojoną cebule wsypać na rozgrzany olej i smażyć ok 3 minuty następnie dodać pokrojona paprykę ,wegetę i pieprz( w razie potrzeby trochę soli) i smażyć ok 15-20 minut żeby papryka zmiękła -następnie dodajemy koncentrat i czosnek i dusimy ok 5 minut - w razie potrzeby można dodać trochę więcej koncentratu pomidorowego lub ulubionych przypraw(ja dodaje trochę oregano lub bazylii) Podajemy z ryżem lub makaronem.Smacznego