Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i rozgrzewjace danie dla lubiacych warzywa.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Składniki
Cebule pokroic w piorka, wrzucic na rozgrzany olej, smazyc az sie zeszkli. W tym czasie pokroic paparyke w paski, dorzucic do podsmazonej cebuli.
Kielbase pokroic w plasterki, podsmazyc na osobnej patelni.
Kiedy papryka zacznie robic sie mieka, dodac do warzyw pokrojone w cwiartki pomidory. Zmniejszyc ogien i dusic pod przykryciem.
Kiedy wiekszosc soku z pomidorow odparuje, dodac do potrawy podsmazona kielbase, koncentrat pomidorowy i przyprawy. Wymieszac, pozostawic na malym ogniu przez kolejnych 20-30 min.