Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można podawać jako danie obiadowe lub jako danie "imprezkowe" ;)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 189
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 189
Składniki
Pomidory i paprykę obrać ze skóry, pokroić w małą kostkę. Pieczarki obrać i umyć w całości, pokroić. Cebulę obrać, pokroić. Kiełbasę pokroić w małą kostkę.
Do garnka wlać trochę oliwy. Wrzucić kiełbasę, lekko podsmażyć. Dorzucić cebulkę, dusić na małym ogniu. Pokrojoną paprykę wrzucić do garnka.
Pieczarki podsmażyć na patelni, wrzucić do garnka.Poddusić chwilkę.
Dodać pomidory. Wymieszać i dusić.
Doprawić solą, pieprzem, bazylią i cukrem do smaku.
Dusić, aż wszystkie składniki będą miękkie. Podawać z ryżem lub pieczywem. SMACZNEGO ;)