Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, zdrowe aromatyczne
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7872
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 174
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 389
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7872
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 174
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 389
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie , odcedzamy. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie i z łyżeczką cukru na półtwardo następnie odcedzamy hartujemy w wodzie z kostkami lodu, jeśli nie mamy w samej zimnej wodzie, rzucamy na makaron.
Pierś z kurczaka roimy w kostkę smażymy, dodajemy pokrojoną cebule przyprawy i smażymy na złoty kolor. W między czasie serki topione z mlekiem roztrzepujemy blenderem, dodajemy do piersi z rumienionej chwilkę podsmażamy razem z sosem, dodajemy do makaronu z brokułem mieszamy delikatnie. Jeśli wszystkiego w jednym dniu nie zjemy chowamy do lodówki podgrzewając podlewamy odrobiną mleka.
Smacznego!