Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
LATWA I SZYBKA W PRZYGOTOWANIU
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 8
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 80
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 8
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 80
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92
Składniki
GOTUJEMY ROSOL WEDLUG UZNANIA.PO JEGO UGOTOWANIU DODAJEMY SIEKANA SZALOTKE ORAZ RESZTE SKALDNIKOW WRAZ Z CIECIORKA OPROCZ SOKU Z CYTRYNY.
GOTUJEMY OKOLO 30 MINUT ,LEKKO STUDZIMY ZUPE I MIKSUJEMY BLENDEREM PRZED PODANIE DODAJEMY SOK Z CYTRYNY BADZ Z LIMONKI (JAK KTO WOLI) DEKORUJEMY WEDLUG UZNANIA.