Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, szybka i smaczna zupka :)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1709
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 235
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 124
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1709
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 597
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 235
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 107
Składniki
warzywa obrac, buraki, marchew i seler zetrzec na tarce o duzych oczkach. ziemniaki pokroic w drobna kostke. warzywa wlozyc do garnka, zalac bulionem i gotowac do miekkosci.
do gotowej zupy wlac sok z cytryny, dodac sol, pieprz i koperek.
do zupy mozna dodac podsmazona cebulke (dodajemy ja na koncu, kiedy warzywa sa miekkie), mozna tez dodac fasolke straczkowa drobno pokrojona.
smacznego :-)