Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis podebrany Bartkowi, mega pyszny, mega szybki <3
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 583
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 134
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 141
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 101
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22724
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 583
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 134
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 141
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 101
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22724
Składniki
Kiełbasę kroimy na plasterki, smażymy na rozgrzanym tłuszczu razem z posiekaną cebulą. Następnie dodajemy przyprawy, pokrojone w kostkę ziemniaki, półplasterki marchew, pomidory wraz z zalewą. Dusimy kilka minut. Zalewamy wrzątkiem, gotujemy do miękkości warzyw. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.