Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona zupa z makaronem i pieczarkami , zagęszczoną mąką.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 581
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 132
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 139
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 101
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 581
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 132
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 139
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 101
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22718
Składniki
Pieczarki i warzywa obierz i opłukaj. Na patelni rozgrzej masło dodaj pokrojoną cebulę chwilę podsmaż i dodaj pokrojone pieczarki.
Marchewkę, pietruszkę oraz selera zetrzyj na tarce o grubych oczkach, pora pokrój w pół plasterki, dodaj do pieczarek i podsmaż wszystko razem około 10 minut.
Następnie przełóż do garnka zalej wodą lub bulionem , dodaj przyprawy, dopraw solą i pieprzem i gotuj około 15 minut. Na koniec zagęść zupę mąką i dodaj śmietanę.
Zupę podaj z ugotowanym makaronem, posypaną natką pietruszki. Polecam