Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek bazylii, curry i papryczki chilli nadaje zupie wspaniały aromat i tworzy niepowtarzalny smak.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Mięso pokroić w cienkie paski, marchewkę w zapałkę.a chilli w plasterki.
Do bulionu warzywnego dodać pokrojone warzywa i mięso. Gotować ok.40 minut.
Dodać całe gniazda makaronu i gotować ok.5 minut - makaron nie może się rozgotować.
Pod koniec gotowania dodać bazylię,pieprz,curry i sos sojowy. Można również posypać posiekaną natką pietruszki.
Na talerze wyjmujemy po jednym gniazdku makaronu i wlewamy zupę. SMACZNEGO!