Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem ma orientalny, tajski smak, może też służyć jako baza pod curry.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Zagotować bulion, do wrzątku wsypać groszek i gotować na wolnym ogniu do 15 minut.
Zmiksować zupę. Doprawić przyprawami do smaku i jeszcze raz zmiksować. Dodać mleczko kokosowe i ponownie zmiksować.
Zupę posypać wiórkami i groszkiem ptysiowym, grzankami albo podawać z ryżem . Krem ma orientalny, tajski smak, może też służyć jako baza pod curry.
Smacznego!